Fruitful - Free WordPress Responsive theme source code displayed on this photo, you can download it for free on wordpress.org or purchase PRO version here https://goo.gl/hYGXcj
24.11.2020ajankohtaista

Uudet net­ti­si­vut

Net­ti­si­vut päi­vit­ty­vät jälleen pal­ve­lin­vaih­dok­sen myötä.

Seittimestarinne Veikko pahoittelee NaPan verkkosivujen viime kuukausien tavoittamattomuutta. Tähän piinaavaan tilanteeseen syynä on sivujen palvelinpäivitys. Päätin nyt siirtää omassa olohuoneessa Raspberry Pi:llä pyörineen palvelimen asianmukaiseen webhotelliin. Näin tämäkin palvelu on saatu ulkoistettua, a'vot. 

Mitä uutta?

Vanhoilta nettisivuilta on tarkoitus siirtää kuvat ja sinne kirjoitetut artikkelit kunhan niiden kaivaminen Linux-maailmasta onnistuu. Uudet sivut on nyt tehty Oidomin-kotisivukoneella, joka on minulle aikaisemmin tuntematon tuttavuus. Mikäli koen tämän toimimattomaksi, harkitsen siirtoa takaisin WordPress-alustalle. 

Haaveena on myös luoda tuleville tapahtumille omat tapahtumasivut, joiden pitäisi helpottaa markkinoinnissa ja ilmoittautumisissa. Myöskin nettikaupan avaamista uappoillaan. Mitähän myö myytäis?

Ke­hi­ty­si­deoi­ta?

Mikäli mieleesi juolahataa ideoita sivujen sisältöön, kehitykseen tai muuhun NaPaan liittyvään, niin ota reippaasti yhteyttä sähköpostilla tolitus [at] napary.fi


Myös aktiivisille sisällöntuottajille ja nettisivujen kehittäjille on aina toistaiseksi palkaton pesti vapaana. Mikä mahdollisuus!

20200801%20SK%2007-me.jpg

Veikko Kero

Veikko on paljasjalkainen NaPalainen jo toisessa polvessa, jonka meriitteihin lukeutuu mm. lukuisia NPGP lastensarjan mestaruuksia 90-luvulta, tuloksellista protestointia ja edistyksellistä puheenjohtajatoimintaa 20-luvulla.